Tip je een vriend of vriendin!

E-mailadres(sen) van vriend(en)


Jouw Email-adres


BuiltWithNOF
Het aanbod

Het Aanbod: je krijgt een E-coachingstraject waarin ‘het probleem’ of de ‘coachvraag’ op een interactieve manier via mail wordt behandeld door de coach.  Afhankelijk van de aard van de coachvraag kan het traject in lengte variëren:  jij bepaald uiteindelijk zelf wanneer je tevreden bent met het resultaat en of het coachingstraject kan worden afgesloten.

De Kosten: dit wordt volledig aan jou overgelaten. Jij bepaald na afloop van het coachingstraject hoe waardevol dit voor je is geweest, wat jij ervan geleerd hebt en welke inzichten jij eraan hebt overgehouden. Dit vertaal je zelf naar een bijdrage die je dan kunt  overmaken.

Privacy Waarborging: alle informatie die je over  jezelf geeft zal uiterst zorgvuldig behandeld worden en zal in geen geval  gepubliceerd of aan derden doorgegeven worden tenzij jij daar uitdrukkelijk toestemming voor gegeven hebt. Dit geldt zowel voor de inhoud van de  mailwisselingen als ook je persoonlijke gegevens zoals naam, adres, etc.

Waarom een vrijwillige bijdrage: E-coaching, of eigelijk coaching in het algemeen, geniet nog weinig bekendheid in Nederland  daar waar het gaat om vraagstukken waar wij in het dagelijks leven mee worstelen. Een kleine steun, een tip, een juiste vraag of een luisterend oor kan  al voldoende zijn om te helpen. En zijn wij met z'n allen niet verantwoordelijk voor het leven op aarde? Het leven met elkaar? Het leven voor elkaar? Hulp is  daarom vanzelfsprekend, zonder dat hiervoor direct een geldelijke vergoeding tegenover staat. Door deze onbekendheid met coaching is het logisch dat mensen in eerste instantie niet willen betalen voor coaching, grotendeels ook omdat de resultaten ervan onzeker zijn: “wat levert het mij op?”. Misschien dat coaching  ook nog gezien wordt als iets dat je nodig hebt wanneer er iets ‘mis’ met je is. Bij personal coaching is het juist andersom: je hebt een gezonde wil om te ontwikkelen en hebt daarbij feedback nodig wanneer je er even niet uitkomt, een  coach kan je dan weer op weg helpen: jouw eigen weg. Je kunt een nieuwe  kijk op de situatie ontwikkelen waardoor je zelfstandig weer vooruit kunt. Vandaar dat hier E-coaching wordt aangeboden zonder  dat je meteen in de buidel moet tasten. Gewoon leren en genieten van het coachingstraject, en achteraf bepalen wat het jou waard is geweest.

Quote: ”Als je faalt, ben je misschien teleurgesteld, maar je  bent gedoemd als je het niet probeert”